GYM SUGER!!

Heisan bloggen!!

På skolen har vi ett lite kondis prosjekt. Litt mye å forklare hvordan vi skal igjenom føre det osv, men idag skulle vi i hvertfall måle maxpulsen våres. Da begynte vi å jogge til plassen der  vi skulle starte. Som var en helt sykt bratt bakke som også var veldig veldig lang. Det vi skulle gjøre da, var at noen skulle ta tiden å så skulle vi springe det forteste vi kunne, oppåver bakken. Helt til det hadde gått tre minutter. Da skulle vi jogge ned igjen til der vi starta. Så måtte vi vente litt til alle hadde kommet. Så måtte vi springe enda en gang. Å ned igjen. Så den tredje å siste gangen skulle vi måle pulsen, når vi hadde spunget de siste å verste tre minuttene. Tror vi måtte måle den 4 ganger eller noe sånt. Men jeg tror egentlig ikke at jeg presset meg hardt nok, for har opplevd verre. Men likevel trodde jeg, jeg skulle dø!.. haha

Ellers idag! Jeg har tatt en lang dusj, vært med Synne å sett Home and away og Beverly Hills 90210, glemt alt som heter lekser og så har jeg endelig fått en pakke i posten som jeg har venta utrolig lenge på ;)

 

 

 


Mine fiine ben og sko etter springingen!

 

 

 
Den nye vesken fra h&m<3

 

 

Hva har du gjort på idag? :))

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Magni

Magni

14, Kvinnherad

Jeg er en jente på 14 år. På fritida trener jeg, er med venner å spiller fotball med bestelaget! På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn fra A - Å :)

Kategorier

Arkiv

hits