Jobbdag!

Halla bollær!

På skolen har vi hatt to dager (torsdag og fredag)  der vi skulle jobbe. Jeg valgte da å bli med i en barnehage der jeg var i avdelingen 0-3 år. Det var kjempe koselig. Ble kjent med mange søte bebizzer. haha. en liten unge kom bort å spurde hva jeg het så sa jag selvølgeli Magni. Å han bare " Ehh.. Magni er faktisk ett guttenavn, vist du ikke visste det? Da må du være en gutt" Hahaha dagens...Det var iallefall gøy, men litt slitsom å stå opp klokka 05.20 å ta buss i 45 min. så være med barn i 8 timer å så buss hjem igjen. Sovnet på sofaen med en gang når jeg kom hjem igår. hehe. 

Idag var jeg der ikke så kjempe lenge så var det sol å fint vær så istede for å sove bort hele dagen, var jeg med Lena, Linn og Helena, kan finne bloggen hennes her!<3  Ellers sitter jeg nå med Synne, Anna, Kristi og Helena å er litt på face, blogger, snakkæær å hører på masse masse musikk <3 

 

 

 

 

 

 

 

Ler like mye hvergang eg ser dette bilde xD

 

 

 

- Sorry for sen blogging.. 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Magni

Magni

14, Kvinnherad

Jeg er en jente på 14 år. På fritida trener jeg, er med venner å spiller fotball med bestelaget! På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn fra A - Å :)

Kategorier

Arkiv

hits