10 Ting eg hater, eller bare irriterer meg veldig over

Har ikke mye å blogge om for tida, så fikk litt hjelp av min søte Helenapus^^

 ♣ Jeg hater når gutter skal vær skikkelig selvdiggere. Greit nok om de feks. er fine, har sixpack osv.. men jeg synst liksom ikke de er like fine etter at de har gått rundt å vist magen sin til halve skolen.

♣ Når jeg sitter alene på en benk elns. Uten mobil eller musikk. Så kommer det mangen andre folk å du bare sitter der å føler deg helt dum og ikke minst loner!

Irriterende søsken, spesiellt små søsken som ikke klarer å være stille ett sek.

♣ Hater de teite krøllene mine, spesiellt når rettetanga mi er fucked atm. ♣ Hater foreldre som ikke skjønner en dritt -.- Vi skal faktisk leve våres egne liv #yolo

♣ De som tror de har swag. Swag er faktisk noe du har, ikke noe du kan lage. Samme med folk som tror de er sykt morsomme. Ganske lett å bli lei av sånne..

♣ Hater selvtileten min.

♣ Når noen blir sur når de får en 6- eller 5+ på en prøve. 

♣ Folk som kaller meg for en hore og sier jeg er full, når jeg faktisk ikke er det, bare hold kjæft! ( Ja eg siktet spesiellt mot dere, William & Geir )

♣ Venner som faker 24/7 eller bare er helt falske.

- Takk for meij


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Magni

Magni

14, Kvinnherad

Jeg er en jente på 14 år. På fritida trener jeg, er med venner å spiller fotball med bestelaget! På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn fra A - Å :)

Kategorier

Arkiv

hits