It`s Complicated

Jeg har hatt veldig mangen tanker i hodet i det siste. Både bra, dårlige og teite. Har klart å slurve over masse av leksene og sløst bort fritiden min på såving og litt latskap^^ Men jeg har også funnet ut av mye. Det suger foreksempel å like noen du vet du aldri kan få og å savne noen du er veldig glad i.

Viss du først sier du liker meg. Å du vet at jeg liker deg også. Slutt å unngå meg. Snakk til meg face to face å ikke bare over facebook. Å dere gutter, å gji falske forhåpninger til en jente kan såre henne ganske mye. Bare så det er sagt.

Når du ser noen er deppa, ikke vil snakke, eller bare har en veldig dårlig dag. Så er det kanskje ett lite tips å heller spørre hva det er, om h*n vil snakke om det. Istede for å bare gå bort for å slenge dritt til h*n. For såpass vet jeg. Det er vertfall ikke det beste å høre når man er i en sånn situasjon. Å viss det ender opp med at du blir fortalt, hjelper det heller ikke særlig om du ler av det å ikke bryr deg. Rettere sagt: Viss du vil vite hva jeg er sur/deppa for eller hva det enn skulle være.. Burde du mene at du bryr deg før jeg sier noe som helst. Det har skjedd alt for mange ganger at jeg endelig har klart å fortaldt det. Å du bryr deg delvis, men står der faktisk å ler. Det er ikke like morsomt når det faktisk gjelder deg. Det siste du burde gjøre er å fortelle det videre. Serriøst, prøv å vær litt ekte for en gang skyld!

Når jeg kommer på skolen er det liksom helt vanlig, men føler liksom ikke det er det samme uten Helena. Vi pleide alltid fortelle hverandre alt. På skolen gikk vi ofte ut i gangen å snakkte. Vi hadde en "chattebok" i timen som vi skrev alt mulig inni. Vi fortalte problemer til hverandre, liksom der og da! Hun var liksom psykologen min, hehe^^ Vi pleide å synge myye og vi lo av hverandres feil. Hun sa ALT rett ut til meg. Viss det feks. det var noe jeg burde ordne på sa hun det med engang, om noe ikke matchet eller jeg var brun krem tryne! Alt gjør vi liksom fortsatt, men hun kommer ikke tilbake i 10ene og av og til takler eg bare ikke folkene. ( sorry ) Føler liksom at jeg savner henne mer og mer. Tror kanskje ikke at jeg merker hvor nære vi faktisk er, når hun faktisk er der. Men når hun har vert borte en stund. Merkest det altfor godt. Alle i klassen er jo kjempe kule, greie og alt det der. Men til tider kan de  vær sykt bitchye og kanskje si og mene litt for mye. Noe som irriterer meg veldig og faktisk kan ødlegge hele dagen min. Vet at jeg kan være ganske bitch selv, men alle er vel det noen ganger! Folk må bare ikke ta alt som blir sagt på alvor, spesiellt ikke når jeg sier det er kødd rett etterpå, men de alikevel begynner å klikke i vinkel og rope ut alt som feiler meg istede.. Jeg og Helena har hatt utrolig mangen bitchye perioder som faktisk har vart flere dager.. hehe^^ Men vi blir alltid kjempe gode venner en eller annen gang etterpå<3 Love you Helena;* 

Friends are like stars. You don't always see them, but you know they'er always there

 

 

4 kommentarer

Elise Maren

31.10.2012 kl.23:12

OK..? :P

Magni

01.11.2012 kl.22:49

Elise Maren: Problem?

Karine_ploppa

13.11.2012 kl.16:44

jeg syns ikke folk må være så slemme mot hverandre! dere må bli venner igjen<3

Magni

13.11.2012 kl.18:32

Karine_ploppa: mhm.

Skriv en ny kommentar

Magni

Magni

14, Kvinnherad

Jeg er en jente på 14 år. På fritida trener jeg, er med venner å spiller fotball med bestelaget! På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn fra A - Å :)

Kategorier

Arkiv

hits