Tar meg ein liten tur te Egypt eg dååe

Nå er klokken 04.30 og jeg har såvidt såvet inatt. Er så spendt å gira på dagen idag å det er alltid noe man har glemt når man endelig har lagt seg i sengen. Jeg er veldig overtrøtt her eg sitter  i senga å retter håret. Jeg kommer kanskje til å blogge litt menst jeg er der det er jeg ikke helt sikker på enda. Pcn min er helt fucka så får ikke innpå bilder så da blir det sikkert mobilkvalitet.. Men Helena skal kanskje ha en spørsmålsrunde der hun svarer på spørsmål om meg! Hun er vel kanskje en av de som kjenner meg litt for godt^^ så det kan vel kanskje bli interresangt?!?!?

For de som ikke vet det, reiser jeg til Egypt, Sharm el sheikh idag. Skal være der i 1 uke sammen med 3 andre familier som har unger fra alderen 5 - 16 inkludert besteveninnen min Synne som også er nabo og kusine. Vi skal til hotellet eller annlegget Hilton Sharm Dreams Villas. Men nå må jeg legge pcn i kofferten. Å snart si hade til kalde Norge ✌ 

 

 

  

Vi snakkes 

Én kommentar

Andrea Sveinsdottir

09.03.2013 kl.10:19

Så deilig! Kos deg :)

Skriv en ny kommentar

Magni

Magni

14, Kvinnherad

Jeg er en jente på 14 år. På fritida trener jeg, er med venner å spiller fotball med bestelaget! På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn fra A - Å :)

Kategorier

Arkiv

hits